Vanquish ME tretman

Predstavlja metodu nehirurške liposukcije stomaka i butina, koja na potpuno bezbolan i neinvazivan način eliminiše lokalizovane masne naslage i oblikuje tijelo. Tretman koji predstavlja umjetnost u mršavljenju i oblikovanju tijela omogućava našim klijentima da izgube i najupornije masne naslage upravo sa onih dijelova tijela gjde ni vježbanje ni dijeta nisu pomogli i to sve bez anestezije.

Kako Vanquish funkcioniše?

Vanquish šalje dubinske radiotalasne signale koji na svojim talasnim dužinama ciljaju masne naslage i na taj način ih zapravo tope. Ovo doslovno znači da Vanquish topi i najtvrdokornije masne naslage u vašem tijelu. Vaše tijelo će metabolički te rastopljene masnoće eliminisati iz organizma putem cirkulacije i limfotoka danima i nedeljama posle terapije. Tako dolazi do gubitka obima struka i stomaka za 4-6 tretmana.Vanquish predstavlja nehirurški tretman za oblikovanje tela koji je potpuno bezbolan, a pacijenti ga opisuju kao prijatnu toplotu, pa se često dešava da mnogi u toku tretmana čak i zaspe. Pored toga, rezultati su dugotrajni tako da se slobodno možete radovati kupovini nove ojdeće, bez bojazni da će se izgubljeni kilogrami vratiti. Na vama je samo da se opustite i legnete, dok Vanquish radi svoju magiju…

Ko je kandidat za Vanquish?

 Vanquish je namjenjen svim osobama koje žele da se oslobode viška masnih naslaga sa stomaka, bokova i butina.

Da li je Vanquish i za žene i za muskarce?

Odgovor je DA. I žene i muškarci su postigli zapažene rezultate posle samo jednog tretmana i željeli su da nastave sa nizom preporučenih tretmana kako bi ostvarili najbolji rezultat.

Koliko svaki tretman traje? Koliko se tretmana preporučuje?                                                         

Svaki tretman traje 45 minuta kada se tretiraju stomak i bokovi, dok tretman butina traje sat vremena – po pola sata za svaku nogu. Tokom tretmana ste pod stalnim nadzorom terapeuta. Maksimalni rezultati obično se postižu za samo 4 tretmana.

Koliko brzo se mogu vratiti svakodnevnim aktivnostima?

Posle tretmana se možete najnormalnije vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Kod nekih pacijenata se vidi blago crvenilo i koža bude topla, ali to sve prođe za sat vremena.